23948sdkhjf

ØSB ser lyst på fremtiden

Ølstrup Specialbeton A/S - ØSB - der har fødderne plantet solidt i den jyske muld i Ringkøbing, trodser finanskrisen og krisen i byggeriet. 2011 tegner til at blive et godt år for virksomheden.
Det der i sin tid startede med, at Karsten Sandal og Søren Bank Sørensen etablerede virksomheden, er i dag blevet til en virksomhed, der beskæftiger 40 ansatte. En virksomhed, der efterhånden har sat sit præg flere steder i landet.

Virksomheden har udviklet sig i takt med at mulighederne bød sig.

Da Unicon i Roskilde ville sælge sine afdelinger, stod de tilbage med en trappe-afdeling, som ingen havde budt på. Unicon tog kontakt til ØSB, der sprang på muligheden.

- Vi har ikke leveret så mange standard byggelementer, og derfor har andre i branchen ikke set os som konkurrenter. De har derfor haft nemmere ved at bede os om at levere specialelementerne, siger Karsten Sandal til dagbladet Ringkøbing-Skjern.

ØSB forventer at de gode takter fortsætter. Der er således udsigt til en ekspansion inden for de næste fem års tid. En ekspansion der gerne skulle omfatte endnu en produktionshal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08