23948sdkhjf

Nyt Aarhus-domicil til Rambøll

I april samler ingeniør- og rådgivervirksomheden sine medarbejder under ét tag. Det nye hovedsæde kommer til at ligge i den nordlige del af Aarhus.
Med det nye domicil får 450 videnmedarbejdere medarbejdere i Rambøll Danmark, Rambøll Management Consulting og Attractor samme tag over hovedet.

Placeringen af det nye domicil er langt fra tilfældig.

Ingeniør- og rådgivervirksomheden forventer at få del i den vækst, som regionen omkring Aarhus forventes at opleve i de kommende år - ligesom man forventer at kunne give noget igen.

- Vi ser os selv som partner i udviklingen af Aarhus og den østjyske region, som vi forventer bliver en vækstregion i de kommende år. Den udvikling vil vi som videnhus gerne understøtte, siger Ole Bech Jensen, direktør i Rambøll, til dagbladet Børsen.

Etableringen af et nyt og samlet domicil, der skal omfatte Rambøll som helhed, betyder, at det nuværende domicil udvides til næsten det dobbelt, nemlig 13.000 kvadratmeter.

Dermed er der plads til vækst i de nye rammer, og direktøren fortæller til avisen, at antallet af ansatte i Aarhus forventes at stige til 600 henover de næste tre til fem år.

Den endelig pris på byggeriet beløber sig til næsten 100 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094