23948sdkhjf

Enemærke & Petersen hyrer direktør i vest

Målet er en omsætning på 600 millioner i 2020

Enemærke & Petersens jyske forretning omsætter i dag for 350-400 mio. kroner. Men entreprenørvirksomheden med hovedsæde i Ringsted har ambitioner om yderligere vækst og satser på at runde 600 mio. kroner i 2020.

I bestræbelserne på at nå det mål har Enemærke & Petersen ansat Thomas Krogh som ny forretningsområdedirektør i Aarhus og Aalborg.

Han er 47 år, bygningsingeniør, officer af reserven, og kommer med erfaring fra virksomheder som Rambøll, Jorton og Bombardier.

- Vi er stolte og glade over at kunne tiltrække en profil som Thomas. Han har et dybt branchekendskab og samtidigt favner han de sociale værdier og samarbejdsformer, vi sætter højt i Enemærke & Petersen, siger administrerende direktør Henrik Mielke i en pressemeddelelse.

Thomas Krogh havde første arbejdsdag i Enemærke & Petersen den 1. august. Han ser gode muligheder for vækst i både Aarhus og Aalborg, hvor ikke mindst en række omfattende renoveringssager i den almene boligsektor har skabt et solidt fundament.

Renoveringssager vil også i de kommende år spille en vigtig rolle, men Thomas Krogh ser også nybyggeri og strategiske partnerskaber som veje til at nå det erklærede vækstmål.

- I København er Enemærke & Petersen godt inde i det strategiske partnerskab Trusts andet år og erfaringerne med partnerskaber glæder jeg mig til at diskutere med kunderne i vest. Nybyggeri er også en af organisationens nyere fokusområder og vi går snart i jorden med nye ungdomsboliger i Rosenhøj i Aarhus – jeg ser helt sikkert muligheder i nybyggeriet, siger Thomas Krogh.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172