23948sdkhjf

Realdania klar til at investere i Carlsberg-byen

Carlsberg og Realdania er blevet enige om i fællesskab at udvikle Carlsberg-området i Valby. Næste skridt er at finde investorer til projektet.
Omdannelsen af Carlsberg-byen i Valby kom i denne uge tættere på, da Realdania og Carlsberg indgik partnerskab om en udvikling af det enorme industriområde.

Samarbejdet er dog betinget af, at der kan findes investorer til 50 % af et nyt selskab, som Realdania og Carlsberg hver får en ejerandel på 25 % af:

- Vi ser Realdania som en stærk partner med et professionelt investeringsfokus samt en solid viden inden for byudvikling, ejendomsudvikling og ejendomsinvestering, siger CFO Jørn P. Jensen, Carlsberg, ifølge internetsiden carlsbergbyen.dk.

Jørn P. Jensen oplyser, at Carlsberg oplever en betydelig interesse fra potentielle brugere på området, og at der nu – via Handelsbanken – er iværksat en proces med at finde investorer.

Carlsberg-området er på 33 hektar, og der er en godkendt rammelokalplan for området, hvor der er byggeretter på i alt 570.000 m².

Carlsberg vil efter omdannelsen fortsat have sit hovedsæde i bydelen, ligesom fredede bygninger og arealer fortsat vil tilhøre bryggeriet. Planen er blandt andet at indrette besøgscenter og husbryggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079