23948sdkhjf

Robotinvestering 12-dobler produktionen

I Ølstykke er armeringsspecialisten Celsa Steel Service netop nu ved at montere en ny svejserobot som led i en større investering i produktionsoptimering.

Målet med investeringen er at positionere virksomheden som førende leverandør af dobbeltsvejste armeringskurve til sekantløsninger.

- Med robotten øger vi vores daglige kapacitet markant, så vi fremover kan producere 12 gange så mange sekantkurve som før. Det optimerer vores produktionsprocesser og styrker vores konkurrenceevne – til fordel for både entreprenørerne og deres kunder, siger Søren Kilmose fra Celsa Steel Service.

Virksomheden oplever netop nu stigende efterspørgsel på sekantpæle, som blandt andet anvendes til projekter i de havneområder, som undergår store forandringer landet over i disse år.

Det meget tætte byggeri, i kombination med en ekstrem hård undergrund, kan give udfordringer i forhold til indfatningsvægge. Det har ifølge Søren Kilmose skabt øget interesse for vibrationsfrie   

og støjsvage indfatningsvægge og funderingspæle, som in-situ-støbes i forborede huller og armeres med svejste armeringskurve.

Blandt kunderne er Aarsleff, som Celsa Steel Service har en strategisk samarbejdsaftale med. Her ser projektleder Frank Roland ikke mindst frem til kortere leveringstider, når produktionen sker lokalt i Danmark.

Den nye svejserobot installeres i den ene af to haller, som Celsa er ved at tage i brug godt 300 meter fra den nuværende fabrik. Den anden hal skal bruges til at vil skabe markant bedre rammer for den i forvejen store produktion af håndsvejste løsninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283