23948sdkhjf

Ny investor til vestjysk vinduesfabrik

Billum-gruppen har investeret i en større aktiepost hos Vinduesland.dk A/S, der beskæftiger 15 medarbejdere i Vinderup ved Skive.
Vinduesland.dk har indtil i dag alene været ejet af adm. direktør Arne K. Nielsen. Han fortæller, at den nye kapitaltilførsel skal gøre virksomheden i stand til at imødekomme den øgede efterspørgsel på energirigtige vinduer:

- Vi er meget glade for aftalen og ser Billum-gruppen som en meget seriøs medspiller med hensyn til salg og produktion af kvalitetsvinduer og -døre i Danmark. Kundemassen er kraftigt stigende og matcher ordreindgangen, så det ser lyst ud for fremtiden, siger Arne K. Nielsen.

Bag Billum-gruppen står Ole Billum, og han ser store perspektiver i investeringen, der supplerer Billum-gruppens eksisterende aktiviteter:

- Hidtil har vi kun beskæftiget os med at levere service- og håndværksydelser samt byggeudvikling, men nu kan vi også tilføje produktfremstilling. Det giver os mere bredde, og fordeler risikoen, samtidig kan Vinduesland.dk's gode produkter indgå i de byggeprojekter, vi forventer at igangsætte i fremtiden, siger Ole Billum.

Vinduesland.dk arbejder netop nu på et nyt træ-alu vindue, der lever op til energikravene i 2020. Vinduet ventes på markedet i løbet af efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078