23948sdkhjf

Kunstnerkarréen står klar til foråret

Pensiondanmark holder mandag rejsegilde på 95 nye boliger i Ørestaden

Mandag den 20. august kl. 11.30 afholder bygherren Pensiondanmark og totalentreprenøren KPC rejsegilde på Richard Mortensens Vej 20. I foråret 2019 kan de kommende lejere flytte ind i 95 lejligheder eller rækkehuse.

FAKTA Kunstnerkarréen

28 familierækkehuse på 118-128 m2

67 lejligheder fra 2-5 værelser på 59-115 m2

56 p-pladser i kælder udlejes til lejerne

Total BR15-areal: 9.189 m2 + 2.571 m2 kælder

Forventet indflytning: Lejligheder: 1. marts 2019 – rækkehuse: 1. april 2019

Bygherre: Pensiondanmark A/S

Totalentreprenør: KPC A/S

Arkitekter: Årstiderne Arkitekter

Udlejer: DEAS

Bæredygtighedscertificering: DGNB Guld

- Kunstnerkarréen er et godt eksempel på vores strategi om at skabe bedst mulige afkast til vores medlemmer på både kort og lang sigt. Ved at bygge bæredygtige ejendomme med lave udgifter til energi og vedligehold, er beboerne også tilfredse på lang sigt, siger administrerende direktør Torben Möger Pedersen, Pensiondanmark.

Som en del af Pensiondanmarks værdiprogram vil boligerne blive bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld, så de kommende lejere kan se frem til blandt andet lavere udgifter til varme og vedligehold.

Social bæredygtighed er også et parameter for guld-certificeringen og vil afspejle sig i sammensætningen af beboere i de forskellige boligtyper. Eksempelvis lejligheder og opgange, hvor indretning og boligtype er tilpasset efter singler, par eller børnefamilien.

Det suppleres med et udeområde, der giver rammer for både fællesskab og privat fordybelse. Derfra er der direkte adgang til Kalvebod Fælleds åbne vidder, metrostation med hurtig adgang til lufthavn og byliv.

De 95 nye boliger vil være fordelt på 28 familievenlige rækkehuse i to og tre etager og 67 lejligheder fordelt på fem etager. Projektet rummer også 56 parkeringspladser i egen p-kælder, som lejes til beboerne i Kunstnerkarréen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125