23948sdkhjf

- Branchen er underlagt exceptionel hård konkurrence

Trods høj aktivitet har teknikentreprenørerne fortsat svært ved at tjene penge, viser Licitationens analyse

I en ny brancheanalyse sætter Licitationen - Byggeriets Dagblad fokus på udviklingen hos de toneangivende teknikentreprenører; Kemp & Lauritzen, Bravida Danmark, Wicotec Kirkebjerg, Caverion Danmark, Lindpro og Brøndum.

Vidste du…?

At du kan finde samtlige af Licitationens brancheanalyser online på 
www.licitationen.dk/brancheanalyser

Og konklusionen er klar: Det er fortsat for lidt af virksomhedernes omsætning, der finder vej til bundlinjerne i de seneste årsregnskaber.

- Vi kigger ind i et marked, hvor det, vi kan få for varerne, ikke ændrer sig, men vores omkostninger stiger. Branchen er underlagt exceptionel hård konkurrence. Derfor er den højkonjunktur, vi er inde i nu, ikke nødvendigvis det bedste tidspunkt for os at tjene penge i, fordi vi ikke får mere for varerne, siger adm. direktør Peter Kaas Hammer fra Kemp & Lauritzen til Licitationen.

Vil du vide mere?

Læs meget mere om udviklingen hos landets toneangivende teknikentreprenører i tirsdagens udgave af Licitationen – Byggeriets Dagblad, hvor journalist Morten Munk Andersen har interviewet topcheferne i Kemp & Lauritzen, Bravida og Lindpro samt brancheorganisationen Tekniq.

I avisen finder du også tabeller og grafer, der giver et detaljeret overblik over branchens udvikling i seneste regnskabsår.

Du kan også læs artiklerne online på licitationen.dk (kræver abonnement):

Teknikentreprenører kæmper fortsat med indtjeningen

Fem sten på vejen mod en bedre indtjening

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188