23948sdkhjf

Rejsegilde på saftgigantens 'powerhouse'

Henning Larsen Architects står bag det ovale innovationscenter i Frederikssund

Co-Ro, der står bag frys-selv-isen Sun Lolly og kendte læskedrikke som Sunquick og Suntop, har netop fejret rejsegilde på sit nye hovedkontor og innovationscenter i Frederikssund.

Søren Holm Jensen, der er CEO i Co-Ro, holdt torsdag tale for mere end 200 fremmødte – blandt andet ansatte, rådgivere og arkitekter.

- Velkommen til vores nye hus – vores innovative powerhouse. Her vil vi med vores friske og lækre produkter gøre vores allerbedste for at udvikle nye fantastiske produkter, som frembringer en WOW-effekt, sagde Søren Holm Jensen blandt andet i sin tale.

Vil indtage flere markeder
De fremmødte kunne hygge sig med traditionelle danske smørrebrød og cocktails lavet af Co-Ro’s egne produkter.

Dagen bød naturligvis også på en guidet tur i den nye bygning, som ventes at stå helt færdig i andet kvartal i 2019.

- Vi vil ud på flere markeder end i dag, men det kræver nye produkter, som forbrugerne skal kunne nyde i alle typer forbrugssituationer. Med byggeriet vil vi skabe moderne rammer om vores virksomhed, hvor vi samarbejder på tværs af afdelinger og landegrænser for at skabe en dynamisk fremtid for Co-Ro, sagde administrerende direktør Søren Holm Jensen tilbage i 2017, ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Byggeriet, der får et areal på 4.000 kvadratmeter er tegnet af Henning Larsen Architects med Norconsult som ingeniør. Bang Nielsen A/S er hovedentreprenør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11