23948sdkhjf

Stort skolebyggeri må udsættes

Frederikshavn Kommune har set sig nødsaget til at ændre tidsplanen for et skolebyggeri til op mod 400 mio. kroner efter pres fra entreprenørerne.
Oprindeligt var det planen, at Frederikshavn Kommune skulle tage en ny 10-12.000 m² stor midtbyskole i brug i august 2012. Men skolen bliver ikke færdig før den 21. december. Det oplyser Nordjyske Medier.

Årsagen er, at kommunens bygge- og koordineringsudvalg har givet efter for krav fra de tre konsortier, som er prækvalificeret til projektet.

De mente alle, at tidsplanen var urealistisk og truede med at med at frafalde udbuddet, hvis ikke afleveringstidspunktet blev forlænget:

- Jeg er meget træt af, at tidsplanen nu ikke holder, og jeg er træt af, at vi politikere er blevet rådgivet forkert. Vi må imidlertid bøje os for virkeligheden, siger bygge- og koordineringsudvalgets formand, Paul Rode Andersen, til avisen.

Udsættelsen medfører ifølge Paul Rode Andersen ekstraudgifter på 2-5 mio. kroner, fordi det nu er usikkert, hvordan kommunens planlagte klasseoptimering kan føres ud i livet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093