23948sdkhjf

Lejligheder og rækkehuse på vej i Sydhavnen

I Københavns Sydhavn omdanner Enemærke & Petersen et industriområde ved A.C. Meyers Vænge til boligkvarter med campusmiljø og erhverv.

Torsdag blev der afholdt rejsegilde, hvor administrerende direktør Henrik Mielke sendte en tak til alle involverede i det 18.660 kvadratmeter store byggeprojekt.

- Hele projektteamet, lige fra bygherrer til håndværkere, har en drøm om at skabe en bemærkelsesværdig bebyggelse, der stemmer godt overens med visionen i “Metropol for mennesker”, hvor målet er at skabe verdens bedste by at leve i. Det er ikke kun vores målsætning på projektet. Det er også en af målsætningerne for København, og alle her på projektet gør os umage for at nå den målsætning, sagde han.

Det er Entasis, der har tegnet byggeriet, som vil tilføre nyt liv til området tæt på Aalborg Universitet København. Der bliver 176 boliger, fordelt 120 lejligheder i forskellige størrelser samt 56 rækkehuse i 2, 2½ og 3 plan.

Ti år i Sydhavnen
Bag udviklingen af det nye boligområde står MT Højgaard, som i 2017 solgte projektet til Patrizia, der planlægger at udleje de i alt 176 boliger, som vil stå klar til indflytning fra februar 2019 og frem.

For MT Højgaard er A.C. Meyers Vænge det tredje store boligprojekt i Københavns Sydhavn, som virksomheden har været del af de seneste ti år.

Christina Jørgensen, der er direktør for projektudvikling, fremhævede fra talerstolen den fælles indsats, der har ført frem til rejsegildet:

- I dag fejrer vi de stolte traditioner i håndværket. Traditioner som beboerne her på A.C. Meyers Vænge hver dag kommer til at mærke og nyde godt af. Så tak til de dygtige håndværkere for det. Vi kan dog også være glade for al det håndværk, der skete inden første spadestik. Det håndværk som udviklere, arkitekterne fra Entasis, rådgivere, jurister og investorer har udført. Der skal en god fælles indsats til at lykkes med sådan et projekt, og en god fælles indsats har der været, sagde hun.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.187