23948sdkhjf

Mølbak køber sig til nye kompetencer

Den 2½ år gamle virksomhed, Viamap ApS, der leverer digitale kortløsninger til blandt andet ejendomsmæglere, bliver nu en del af Mølbak Landinspektører A/S.

Det sker for at styrke Mølbak i sin digitale satsning.

- Vi rådgiver i høj grad om ejendomsudvikling og -administration, og det er oplagt at kunne tilbyde en specialiseret kortservice og afstandsdata som en del af dette område, udtaler Jens Mølbak fra Mølbak Landinspektører i en pressemeddelelse.

 Viamap arbejder for at udbrede sin løsning som et alternativ til Google Maps og Krak. Ifølge stifter og indehaver Thomas Kristian Kristensen er Viamaps kort i dag den foretrukne løsning hos eksempelvis Danbolig, Jobindex og Danske Banks Mobile Life. Virksomheden ejer og driver desuden websitet hvorlangterder.dk. 

Viamap flytter ind i Mølbak Landinspektørers hovedkvarter i Roskilde – og her fortsætter kortleverandøren som et selvstændigt brand under afdelingen for Data og Digitalisering. Thomas Kristian Kristensen og medstifter Daniel Haaland Fairchild vil varetage den daglige dialog med kunderne.

- Det åbner store muligheder for os at blive en del af en stor virksomhed, som er økonomisk stærk. Og så råder Mølbak Landinspektører over et omfattende datagrundlag, som helt åbenlyst passer til vores produkt, siger Thomas Kristian Kristensen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079