23948sdkhjf

Arkitema ansætter direktør for produktionen

Tidligere Rambøll-profil kommer til Arkitema med to primære mål

Efter 20 år i Rambøll, senest som direktør for Environment & Health, har Thomas Kveiborg denne sommer sagt farvel til ingeniørbranchen og er i stedet rykket over i arkitektbranchen som produktionsdirektør i Arkitema Architects.

- Jeg glæder mig til at arbejde i et kreativt og uformelt miljø, hvor design og æstetik er i fokus. Jeg har helt personligt en stor passion for design og arkitektur, og så er det jo ekstra spændende at arbejde i en arkitektvirksomhed, siger Thomas Kveiborg.

Han er 49 år, er uddannet cand.scient.pol. kombineret med en HD i regnskab og økonomistyring og kommer til Arkitema med to mål for sit virke:

- For det første skal jeg bidrage til at sikre, at Arkitema har en sund økonomi gennem en effektiv tilrettelæggelse og leverance af vores projekter. For det andet kommer jeg til at fokusere på at udvikle vores kompetencebase og skabe en endnu stærkere digital platform for vores arbejde. I dag er vi allerede frontløber, hvad angår BIM, men byggeriet er inde i en stor teknologisk transformation og derfor er det afgørende for vores konkurrencedygtighed, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen, siger Thomas Kveiborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093