23948sdkhjf

Byggefirma udvider ejerkredsen

Martin Hermansen er indtrådt som partner i Byggefirmaet Ove Jensen A/S. Sammen med Henrik og Ove Jensen udgør han nu ejerkredsen bag det 33 år gamle familieforetagende.
Byggefirmaet Ove Jensen A/S i Vejle har den 1. marts optaget projektleder Martin Hermansen som partner med 25 % ejerandel.

Ove Elvin Jensen beholder selv 24 %, mens sønnen Henrik nu har en aktiepost på 51 %. Hidtil har Ove og Henrik Jensen hver ejet 50 % af aktierne.

Ansat for tredje gang
Martin Hermansen er 27 år og har 10 års brancheerfaring. De seneste 2 ½ år har han arbejdet hos Byggefirmaet Ove Jensen som projektleder – en stilling, som han også fremover vil varetage.

Faktisk har han været ansat i virksomheden to gange tidligere; først var han tømrerlærling fra 1999 til 2003, og efter to år i militæret vendte han tilbage som svend i 2005.

Efterfølgende fulgte to år hos et andet tømrerfirma i lokalområdet, inden Martin Hermansen i oktober 2008 atter blev ansat hos Ove Jensen, denne gang som projektleder. Nu ser han frem til at blive en del af ejerkredsen:

- I forvejen har jeg fået tildelt et stort ansvar og bliver taget med på råd, så i det daglige bliver der ikke de store ændringer. Men jeg glæder mig over at være blevet medejer og til at deltage aktivt i virksomhedens fremtidige udvikling, siger den nye medejer.

På vækstkurs
Byggefirmaet Ove Jensen udfører traditionelt tømrer- og snedkerarbejde for private, virksomheder og offentlige kunder samt påtager sig byggerier i fag-, hoved- eller totalentreprise.

Derudover er virksomheden kendt for sine individuelle trætrapper, der markedsføres under navnet VejleTrappen. For nylig overtog man aktiviteterne fra en anden af områdets veletablerede tømrerforretninger, Arne Vedel ApS:

- Vi har udvidet kapaciteten, og det gør os i stand til at løfte større opgaver. Med en bredere spændvidde, øget fleksibilitet og en forstærket ejerkreds er vi nu klar til at fortsætte vækstkursen, fastslår Henrik Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11