23948sdkhjf

Jönsson Invent udvider aktiviteterne

Som led i udviklingen af et nyt dansk designhus overtager Jönsson Invent alle aktiviteter i Dynamo Studio og Anne Krogh & Co.
Over det sidste års tid har for Jönsson Invent arbejdet på at flytte sit fokus fra produktion af enheder til produktion af nøglefærdige projekter.

Målet er at positionere firmaet som førende dansk rådgiver med speciale i produktudvikling og individuelle helhedskoncepter for indretning til hotel- og erhvervsområdet:

- Vi tror, at markedet for profilskabende helhedskoncepter inden for indretning vil vokse markant i de kommende år. Nu sætter vi turbo på det arbejde, og vi er stolte over at kunne søsætte en ny designbaseret afdeling, Jönsson DesignLab, med to af landets førende og uafhængige indretningsarkitekter i spidsen for Jönsson Invent, siger direktør og medejer Frank Duelund.

Alle hidtidige aktiviteter i Dynamo Studio og Anne Krogh & Co videreføres i den nye, tværgående designafdeling under ledelse af Anne Krogh og Marianne Fryland:

- Marianne og Anne vil som designere og rådgivere i tæt samspil med vores dygtige produktionsteam og projektledere sætte fokus på design og indretning gennem åbne samarbejder med eksterne arkitekter, designere og bygherrer på tværs af fag og tradition, siger Frank Duelund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078