23948sdkhjf

22 milliarder: Deas på opkøb hos Nordea

Ejendomsforvaltningsselskabet Deas A/S har indgået aftale med Nordea Bank AB om at overtage ejendomsforvaltningsselskabet Nordea Ejendomme.

Med overtagelsen styrker Deas sin position markant inden for forretningsområderne asset management og ejendomsadministration. Deas-koncernen vil efter overtagelsen af Nordea Ejendomme forvalte en samlet portefølje på over 140 mia. kroner.

- Hvis Deas også i fremtiden skal være konkurrencedygtig, så kræver det, at vi både på portefølje- og på ejendomsniveau kan tilbyde investorerne den grad af forvaltning, der matcher det enkelte aktiv eller porteføljen. Det betyder også, at det i fremtiden skal være langt mere tydeligt for kunderne, om de køber asset management eller ejendomsadministration, siger adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen i en pressemeddelelse.

Overtagelsen medfører, at over 90 medarbejdere flyttes fra Nordea Ejendomme til Deas’ kontorer på Frederiksberg og i Aarhus.

- Skal Deas også blive de førende inden for asset management, så kræver det yderligere investeringer, og det er vi villige til. Det kræver også dygtige og dedikerede medarbejdere – og dem er der mange af i Nordea Ejendomme og i Deas, siger Henrik Dahl Jeppesen.

De kunder, hvis porteføljer i dag forvaltes af Nordea Ejendomme, vil fremadrettet blive serviceret af Deas Asset Management.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094