23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del I

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Asfaltindustrien
Jesper Arkil er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Lars Kim Jørgensen er indtrådt.

Asfaltindustrien er branche- og arbejdsgiverforening for danske virksomheder, der fremstiller og/eller udfører asfaltbelægninger eller hermed beslægtede aktiviteter.

Byggefirmaet Ove Jensen A/S
Projektleder Martin Hermansen er pr. 1. marts optaget som partner med 25 % ejerandel. De øvrige ejere er Ove og Henrik Jensen med henholdsvis 24 og 51 % af aktierne.

Byggefirmaet Ove Jensen har base i Vejle og udfører traditionelt tømrer- og snedkerarbejde og påtager sig desuden byggerier i fag-, hoved- eller totalentreprise. Derudover er virksomheden kendt for sine individuelle trætrapper, der markedsføres under navnet VejleTrappen.

Dansk Byggeri – Danske Byggematerialer
Per Thomas Dahl er udpeget som direktør, når branchefællesskabet Danske Byggematerialer starter op den 1. maj.

Danske Byggematerialer er sammensat af fire sektioner og foreninger med tilknytning til Dansk Byggeri: Alufacadesektionen, Industrisektionen og Snedkersektionen samt Industrilakerernes Landsforening. Desuden forventes det, at Dansk Trappefabrikant Forening bliver tilknyttet som associeret medlem.

Dansk Byggeri – Fugebranchen
Fugebranchen, FSO, under Dansk Byggeri har skiftet ud i bestyrelsen, hvor Tommy Madsen (Fuge-Madsen ApS) og Carsten Hansen (W.R. Fuge A/S) er udtrådt efter henholdsvis 30 og 26 år.

Nye i bestyrelsen er Martin Christoffersen (Permatæt A/S) og Steen Kragh-Pedersen (Jysk Fugeservice ApS.).

Dansk Byggeri – Træsektionen
Den hidtidige næstformand for Træsektionen, Henning Pedersen, er fratrådt, hvorefter Martin Skou Heideman er udpeget som ny formand.

Desuden er Niels Moestrup valgt ind som nyt medlem af bestyrelsen.

Træsektionen er, med sine små 3.000 medlemmer, den største sektionen under Dansk Byggeri. Organisationen samler virksomheder indenfor træområdet.

Egil Rasmussen A/S
Per Schilling Rasmussen er udtrådt af bestyrelsen, mens John Svane Hansen er tiltrådt som formand.

Egil Rasmussen A/S er et tømrer-/snedkerfirma der hovedsageligt beskæftiger sig med større entrepriser, både som nybyggeri og renoveringsopgaver.

Exhausto A/S
Jesper Dalsgaard Jensen er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Kim Rudolf Rasmussen er udtrådt.

Exhausto A/S er leverandør af ventilationsløsninger til byggeriet.

Favrskov Kommune
Allan Therkelsen er ansat som ny afdelingsleder for trafik og anlæg i teknisk forvaltning.

Allan Therkelsen kommer fra en stilling i Rambøll Danmark og har tidligere arbejdet ved NCC i København og hos Niras i Århus. Han afløser Mette Vangilde Gram, der har fået ansættelse som projektleder i Niras.

Se flere af ugens rokader i Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del II
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078