23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del II

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
FM Bygningsdrift
Midtconsult Holding A/S har stiftet FM Bygningsdrift ApS med en bestyrelse bestående af Knud Nielsen, Thomas Duedahl, Ole Stensbjerg og Gitte Stensbjerg.

Gitte Stensbjerg er samtidig tiltrådt som direktør.

FM Bygningsdrift er en rådgivningsvirksomhed der har specialiseret sig i at tilbyde håndtering af alle periferi-ydelser i byggeprocessen.

Industriens Fond
Steen Scheibye er valgt til ny formand for Industriens Fonds bestyrelse, hvor han afløser Ole Trolle, der forlader bestyrelsen pga. aldersbestemmelserne i Fondens vedtægter.

Bestyrelsen udpegede ved konstitueringen Lisbet Thyge Frandsen, Grundfos Holding A/S som medlem, ligesom det blev vedtaget, at DI’s tidligere administrerende direktør Hans Skov Christensen fortsætter som næstformand i bestyrelsen.

Jönsson Invent
Firmaet har overtaget aktiviteterne i Dynamo Studio og Anne Krogh & Co, som videreføres i en ny, tværgående designafdeling med navnet Jönsson DesignLab.

Samtidig er designerne Anne Krogh og Marianne Fryland ansat som afdelingsledere.

Jönsson Invent er en del af Engsø Gruppen og beskæftiger sig med indretningsløsninger på hotel- og erhvervsområdet.

Moelven Danmark A/S
Esa Tapio Kosonen, Joni Kaapo Akseli Lukkaroinen, og Eero Tapio Valio er alle udtrådt af bestyrelsen.

Moelven Danmark er et selskab i den norske Moeleven-koncern, der producerer trævarer til industrien, tømmerhandlere og byggemarkeder.

Spærfabrikken Hydro Nail A/S
Morten Bitsch Janik (økonomidirektør i Interbuild A/S) er udtrådt af bestyrelsen. I hans sted er Søren Drewsen (adm. direktør i Icopal Danmark A/S) indtrådt.

Hydro Nail er en del af Palsgaard Træ, som er specialist i præfabrikerede trækomponenter til tag og facade.

Tækker Europa ApS
Gert Kristiansen (adm. direktør i GK Management) er indtrådt som formand for bestyrelsen. Samtidig er Henrik Steen Jensen (partner i Holst Advokater), Henning Norup (direktør i Friends Invest), Ole Elverdam Borch og Jørn Tækker alle indtrådt som medlemmer af bestyrelsen.

Tækker Group er en dansk koncern, der arbejder med ejendoms-, projekt- og ideudvikling, herunder ingeniør- og arkitektarbejde, nybyggeri, renovering, finansiering og administration.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11