23948sdkhjf

Pensionskasser køber Carlsberg Byens hotel

En trecifret millionhandel sender det snart færdigbyggede Hotel Ottilia i hænderne på PFA og Topdanmark

PFA og Topdanmark går nu sammen og køber det eksklusive Hotel Ottilia samt restaurant, retail, spa og caféarealer – i alt tre ejendomme med et samlet areal på 14.287 kvadratmeter.

Begge parter er i forvejen medejere af Carlsberg Byen P/S og betaler ifølge en pressemeddelelse et trecifret millionbeløb til udviklingsselskabet.

- PFA’s ejendomsinvesteringer orienterer sig mod de megatrends, vi ser i samfundet nu og i de kommende år. Økonomi og forbrug – herunder muligheden for at forkæle sig selv med et hotelophold i en storby – er en af de trends, der er yderligere potentiale i. Særligt i et nyt og levende område som Carlsberg Byen. Det er en investering i lavrisikoklassen i forhold til andet sammenligneligt byggeri, men stadig med udsigt til stabile afkast, og vi ser frem til samarbejdet om ejerskabet med Topdanmark, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA.

Handlen omfatter de historiske Carlsberg-bygninger Lagerkælder 3 og Maltmagasinet på Bryggerens Plads og det tilstødende Hammershus. Bygningerne gennemgår lige nu en totalrestaurering, som udføres af Hoffmann, Arkitema og Wissenberg. Hotellet med 155 værelser åbner efter planen i starten af 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157