23948sdkhjf

Fremtidens håndværkere på besøg i Carlsberg Byen

- Vi vil gerne vise de unge, at det at være håndværker faktisk handler om at bygge noget stort og blivende, der bidrager til vores allesammens by – noget man kan være stolt af.

Det siger direktør Jens Nyhus fra Carlsberg Byen P/S, som torsdag var vært for et stort lærlingearrangement på den tidligere bryggerigrund.

Udviklingsselskabet bag den nye bydel har indledt et samarbejde med de lokale erhvervsskoler for at få så mange lærlinge ud på byggerierne i Carlsberg Byen som muligt.

Et af initiativerne er at invitere unge fra lokalområdet ind på byggepladsen. Fokus er på de helt grønne grundforløbselever samt de unge, der endnu ikke har besluttet, hvad de vil med fremtiden.

- Vi håber, det kan inspirere andre bygherrer til at komme lidt op af stolen. Bygherrerne ved jo godt, de også skal have faglært arbejdskraft om fem, ti og tyve år. Hvis vi skal skabe nok faglærte hænder i Danmark, er bygherrer og virksomheder nødt til at vise de unge, at byggeriet er en rigtig fed vej at gå, siger Bolette Rose Jørgensen fra skolesamarbejdet Praktikpladser på Store Byggerier.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11