23948sdkhjf

Hotelkæde med vokseværk: Bygger 2.200 nye værelser

Fredag åbnede Scandic sit nye hotel i den hvide kødby i København.

Hotellet er første skridt i en markant satsning på det danske marked i de kommende år.

Udover Scandic Kødbyen har kæden tre nye hoteller på vej i hovedstaden; Scandic Falkoner, Scandic Scanport og Scandic Spektrum. Hertil kommer et nyt hotel og konferencecenter i Aarhus, der indgår som en del af den nye havnebydel, Aarhus Ø.

De fire hoteller får samlet set næsten 2.200 værelser og sikrer Scandic en markant kapacitetsudvidelse på det danske marked.

- I løbet af en kort årrække kommer Scandic til at vokse markant. Vi ønsker at fortsætte den positive udvikling og skabe endnu flere danske arbejdspladser, siger administrerende direktør Jens Mathiesen.

Han havde fredag æren af at klippe snoren til det nye Scandic Kødbyen, der består af 370 værelser, restaurant, kaffebar og mødeafdeling. I alt cirka 23.000 kvadratmeter inklusiv kælder.

Hotellet er tegnet af Danielsen Architecture og opført i totalentreprise af Einar Kornerup.

- Hotellet er designet med den største respekt for det område, det ligger i, og man ser hurtigt alle referencerne til Kødbyens unikke historie, når man træder inden for dørene. Udover hotellets gæster er vi optaget af at byde rigtig mange lokale velkommen indenfor i vores restaurant eller for at arbejde i vores kreative miljø i lobbyområdet. Alle er velkommen, siger Jens Mathiesen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127