23948sdkhjf

Indgår aftale om 1,25 millioner tons cement

Aalborg Portland har indgået en transportøraftale med Demstrup Autotransport og Silo Trans, der skal varetage distributionen af løs cement i Danmark.

Det er en aftale, som årligt omfatter leverancer af godt 1,25 mio. tons cement fordelt på mere end 33.000 transporter.

Ifølge direktør Michael Lundgaard Thomsen fra Aalborg Portland er valget hovedsageligt truffet med henblik på at opnå højest mulig fleksibilitet i forhold til planlægning og levering.

- Blandt andet derfor var valget af to leverandører fremfor én en oplagt mulighed, og vores nye samarbejdspartnere arbejder tæt sammen indbyrdes om at varetage opgaven, siger han i en pressemeddelelse.

Silo Trans står for distributionen i Sønderjylland og på Fyn, mens Demstrup Autotransport tager sig af distributionen i Nord- og Midtjylland samt på Sjælland.

Sidstnævnte har med den nye aftale oprustet markant. Således har Demstrup Autotransport efter kontraktunderskrivelsen indlejet 10 lastbiler samt anskaffet sig 30 nye.

- Vi er rigtig glade og stolte over samarbejdet med Aalborg Portland, som vi også tidligere har kørt for både i Danmark og internationalt. Med aftalen fik vi tildelt en stor opgave, der betyder at Aalborg Portland nu udgør vores største kunde på årsbasis. Derfor udvidede vi vognparken markant, så vi har sikret vores kapacitet til at løfte opgaven, fortæller indehaver og direktør Preben Hansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094