23948sdkhjf

Smart og æstetisk dørkontrol på hotellet

Renoveringen af Falkoner Centret sker efter alle kunstens regler, og der er intet der er overladt til tilfældighederne. Heller ikke den automatiske dørkontrol, der placeres ved hver hotelværelsesdør.

Henrik Boje, markedschef i Dansk Kabel TV og Mads Britton, service-chef i Dansk Kabel TV, forklarer:
- Normalt trækker man lednin-ger til samtlige døre, når man in-stallerer automatisk dørkontrol på hoteller. Så er der en kortlæser eller scanner uden for døren, hvor man skal bruge sit nøglekort. Med Ving-Card Essence er teknologien imid-lertid bygget ind i døren og selve adgangskortet eller –brikken. Sy-stemet er dermed ikke så kompli-ceret at installere og er samtidig meget brugervenligt.

Som en ekstra feature i syste-met, er det muligt at få adgang til sit værelse via mobiltelefonen. Det er imidlertid endnu ikke besluttet, om Hotel Scandic Falkoner ønsker at benytte sig af den mulighed.
- Sædvanligvis er et system til automatisk dørkontrol ret lang-håret at bygge op og ikke mindst drive, men det her er langt mere brugervenligt. En stor fordel, da hotellet skal have adgang og et hurtigt og nemt overblik, forklarer Henrik Boje.

Mads Britton supplerer:
- Ud over at systemet er nemt tilgængeligt for både hotellet og dets gæster, er det også meget æstetisk. Man slipper for de velkendte kortlæsere, og det giver et meget rent udtryk. Jo færre dippedutter, der forstyrrer øjet, jo bedre, hvis man spørger arkitekterne, smiler han.

Arbejdet på hotellet skrider støt og roligt fremad. På nuværendetidspunkt er DKTV Sikring færdig med 90 pct. af etape 1 – en proces, der har taget to mand ca. et halvt år on/off at færdiggøre.
- Vi er jo nødt til at følge byggeflowet, fortæller Mads Britton. Vi er nogle af de sidste, der skal til, så vi må pænt vente på, at det bliver vores tur.
Både Henrik Boje og Martin Brit-ton betegner projektet på Hotel Scandic Falkoner som et projekt i den store ende, der glider på skinner:
- Vigtigheden af at være dygtige til at projektere må ikke underkendes. Noget, vi i al beskedenhed synes, at vi har været. Det at forberede sig grundigt på opgaven via en god dialog med bygherre om den rigtige løsning og sætte de rigtige folk på er nøglen til et godt resultat, slutter Henrik Boje.

Se meget mere omkring tendenser i byggebranchen og deltag i debatten på vores LinkedIn Gruppe: Byggemomentum

https://www.linkedin.com/groups/4835431/

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.555