23948sdkhjf

137 nye boliger i Aalborgs Østerbro-område

Et stort projekt med boliger, p-hus og dagligvarebutik skal give nyt liv til en slidt bydel. Arne Andersen Vrå står for byggeriet, der er tegnet af Bjørk & Maigård.
I disse uger er entreprenørmaskinerne i fuld gang med at gøre en 9.000 m² stor grund byggeklar på Østerbro i Aalborg.

Grunden er ejet af entreprenørfirmaet Arne Andersen Vrå A/S, der inden længe stikker spaden i jorden til et nyt projekt, som ifølge Nordjyske Stiftstidende kommer til at rumme 137 boliger, en dagligvareforretning, kontorer samt et p-hus med plads til 130 biler:

- Østerbro har jo et dårligt ry og virker ekstremt slidt, hvilket også var årsagen til, at mange scener i filmen Nordkraft er filmet dér. Det var nogle af de dårligste steder, filmholdet kunne finde i Aalborg. Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg selv kan se det her projekt fungere, med sådan et nybyggeri midt i det hele – og ja, det kan jeg. Det bliver rigtig godt, siger byggeriets arkitekt, Hans Maigård fra Bjørk & Maigård til avisen.

I første omgang opføres to bygninger, som kommer til at indeholde ejerlejligheder, dagligvarebutik samt takeaway-restauranten Australian Barbecue. De to bygninger forbindes herefter til en tredje bygning med 80 ungdomsboliger samt et p-hus i to etager. Disse boliger er ifølge Nordjyske købt af Boligforeningen Vanggården.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083