23948sdkhjf

Tilfredsstillende regnskab fra Krone Vinduer

Trods et fald i indtjeningen godkender Krone Vinduer regnskabsåret 2010 og ser frem mod resten af 2011 med forventninger om et forbedret resultat.
Krone Vinduer offentliggjorde i sidste uge regnskabstallene for 2010, hvor det blev til et overskud på 0,124 mio. kroner før skat mod 1,772 mio. i 2009.

Trods et udfordrende marked lykkedes det altså at fastholde sorte tal på bundlinjen, og det skaber tilfredshed hos vinduesfabrikken fra Harken ved Hjørring:

- Årets resultat er tilfredsstillende, når der henses til afmatningen i byggebranchen og den hårde vinter primo 2010, som har medført en faldende efterspørgsel efter selskabets produkter, oplyser ledelsen i sin beretning.

I indeværende regnskabsår forventer Krone Vinduer at øge indtjeningen – ikke mindst på baggrund af fabrikkens nyudviklede vinduessystem, COto, der blev sendt på markedet i den sidste del af 2010.

Produktionschef Carsten Lanzky fortalte i sidste uge til Building Supply, at introduktionen af systemet er gået over al forventning , og at det nu fylder mere end 70 % af fabrikkens samlede produktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125