23948sdkhjf

NCC vinder CSR-pris

NCC Danmark har netop modtaget CSR People Prize, der går til virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar.

Entreprenørvirksomheden vinder prisen for sin indsats for at bringe sårbare unge og flygtninge tættere på jobmarkedet.

Det er to konkrete initiativer, der har vakt juryens interesse: Virksomhedsskolen for unge, der ikke trives i uddannelsessystemet, samt Jobskolen, der tilbyder flygtninge en praktisk uddannelse på byggepladsen inklusiv danskundervisning.

- Det er til gavn for virksomheden selv, men også for samfundet som helhed. NCC Danmark arbejder struktureret og strategisk med virksomhedens sociale ansvar, og det gør dem til fortjente vindere af CSR People Prize, siger juryformand Mette Rønnau.

NCC samarbejder desuden med organisationen High:five om at give en chance til kriminalitetstruede unge, og virksomheden har også en nul-vision for arbejdsulykker. Der er også stort fokus på at fastholde medarbejdere, der skulle være uheldige at miste en del af arbejdsevnen. Eller som på grund af sygdom har brug for en anden fleksibilitet i arbejdslivet.

Juryen bag prisen fremhæver derudover NCC Danmark som en foregangsvirksomhed, der er med til at sætte nye grænser for, hvilket socialt ansvar virksomheder kan tage. Og det er en indsats, der er med til at inspirere andre virksomheder.

CSR People Prize blev mandag overrakt af H.K.H. Prins Joachim på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia.

rg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14