23948sdkhjf

Arkitektfirma klar med helt ny ledelse

Mikkelsen Arkitekter er vokset hastigt siden etableringen i 2012 og beskæftiger i dag 30 medarbejdere.

Virksomheden gør nu klar til at tage det næste skridt anført af en ny og udvidet ledelse.

Stiftende partner Stig Mikkelsen fortsætter som administrerende direktør, flankeret af to nye partnere; Nikolaj Rahbek Ernst, som kommer fra egen tegnestue, E-KL Arkitekter, og Luise Hooge Lorenc, som har været en del af Mikkelsen Arkitekter siden etableringen.

Som yderligere et tiltag etableres en ny bestyrelse, der skal deltage aktivt i tegnestuens drift og udvikling. Carsten Haurum, der tidligere har været adm. direktør i Lokale- og Anlægsfonden, tiltræder som bestyrelsesformand.

- Vi tager fat på et spændende forløb, hvor vi styrket vil søge at udfolde vores muligheder. Jeg er glad og stolt over, at vi i dag står med både en partnerkreds på tre og en ny bestyrelse, og jeg ser frem til, at vi sammen med vores medarbejdere kan tage de næste skridt, udvikle vores arkitektfaglige profil og løfte Mikkelsen Arkitekter til et endnu højere niveau, udtaler Stig Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Med den nye partnergruppe vil Mikkelsen Arkitekter skærpe sit fokus på udvikling og realisering af byggeri inden for forsknings- og vidensmiljøer, idræt og kultur, samt beboelse og transformation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109