23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Cramo A/S
Lars Merrild (35) er tiltrådt som leder af afdelingen i Nykøbing F. Han har tidligere været afdelingsleder for Cramo i Maribo, og har siden bl.a. arbejdet som byggeleder hos entreprenør Ejner J. Jensen.

Cramo A/S er et dansk selskab i den internationale Cramo-koncern, der udlejer materiel gennem 300 afdelinger i Skandinavien, Finland, de Baltiske lande, Rusland, Polen og Tjekkiet.

Dansk Arkitektur Center
45-årige Lars Holmbjerg er blevet ansat i stillingen som vicedirektør. Han kommer fra et job som chefkonsulent i Implement Consulting Group og har tidligere været forretningsudviklingschef i DR.

Dansk Erhvervsfremme
Søren Vagn Hansen, er ny næstformand i Dansk Erhvervsfremme – DEF. Han overtager posten efter Dorthe Absalon.

DEF er en landsdækkende, politisk uafhængig netværksorganisation, der arbejder inden for enten erhvervsservice, generel erhvervsfremme eller erhvervspolitik samt forskellige interesseorganisationer.

Dansk Industri
Anders Just Pedersen er ny arbejdsmiljøchef hos DI, hvor han har været ansat siden 2005; først som chefkonsulent i afdelingen for Arbejdsmiljø og senere som fagleder i samme afdeling.

H+H International A/S
Hans Gormsen er fratrådt som direktør for H+H International A/S, hvorefter Michael Troensegaard Andersen er tiltrådt.

Danskejede H+H har produktion og afsætning af porebeton som sin kerneforretning og har selskaber i 12 lande.

Hilti Danmark
Maziar Pourshams, 35 år, er udnævnt til strategic marketing manager for Hilti Danmark A/S. Han har været ansat i virksomheden siden 2004; senest som produktchef.

Hilti er en international virksomhed der udvikler, producerer og markedsfører værktøj til byggebranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11