23948sdkhjf

Stort projekt i Nykøbing M. tæt på byggestart

E. Bodilsen Totalbyg har overtaget selskabet bag projektet Søsportscenteret på havnen i Nykøbing M. Dermed ser der nu for alvor ud til at komme gang i det ambitiøse byggeri.
Jante Development ApS., der står som ejer af projektet Søsportscenteret på havnen i Nykøbing Mors, har ændret på ejerstrukturen pr. 7. april 2011.

De to hidtidige medejere, Jens Peter Jensen og Erik Nymann, har indgået aftale med E. Bodilsen Totalbyg A/S, som dermed bliver ejer af det ambitiøse byggeprojekt med bl.a. 75 hotellejligheder, erhvervslokaler og en ny foreningsbygning:

- Vi glæder os meget til at skulle i gang med dette spændende byggeri, og vi er overbeviste om, at projektet om ca. to år vil ændre by billedet i Nykøbing markant, siger Morten Stampe, der er adm. direktør E. Bodilsen Totalbyg.

Projektet bevæger sig nu ind i en fase, hvor der for alvor skal gang i byggeriet i kølvandet på opfyldningsarbejdet, som er færdiggjort:

- Det første, vi vil gå i gang med, er opførelse af erhvervsbygningen for enden af lystbådehavnen. Så snart det er færdigt, fortsætter vi med foreningsbygningen for de tre foreninger, de 75 hotellejligheder og servicebygningen, fortæller Morten Stampe.

Jens Peter Jensen og Erik Nymann er glade for at, der nu for alvor kan sættes gang i det projekt, som de har været med til at udvikle fra bunden:

- Vi er udviklere og igangsættere, hvorfor det er naturligt, at E. Bodilsen Totalbyg overtager projektet, så der kan komme gang i byggeriet, lyder meldingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078