23948sdkhjf

120 nye boliger i hovedentreprise

I Charlottenlund har DSI Holmegårdsparken netop udbudt opførelsen af et nyt stort plejecenter. Rådgiver på projektet er Rubow Arkitekter.
Den selvejende almene ældreboliginstitution Holmegårdsparken er klar med et omfattende byggeprojekt, hvor Plejecenteret Holmegårdsparken delvist nedrives og erstattes af 120 tidssvarende boliger.

Entreprisen omfatter etapevise nedrivninger af eksisterende bygninger og opførelse nye på samme grund, samt renovering af én bevaringsværdig bygning.

Nybyggeriet har et bruttoetagearal på ca. 10.750 m² og et kælderareal på ca. 1.750 m². Den bevaringsværdige bygning har et bruttoetageareal på ca. 1.250 m² og et kælderareal på ca. 400 m². Det samlede grundareal udgør ca. 24.700 m².

Projektet udføres over fire etaper fra december 2011 til september 2014, og centret skal være i drift under hele forløbet.

Byggeriet udbydes i hovedentreprise efter tildelingskriteriet ”Det mest økonomisk fordelagtige bud”, hvor der udover det prismæssige konkurrenceelement vedrørende logistikplanlægning og bemanding.

Bygherre planlægger at prækvalificere fem aktører til at byde på entreprisen, og fristen for at komme i betragtning er den 4. maj 2011.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079