23948sdkhjf

Idealcombi med på ’grøn’ karavane

Sammen med 15 andre virksomheder deltager vinduesproducenten i Grøn Teknologi Tour, der i år for anden gang rejser landet tyndt for at promovere grønne teknologier.
Grøn Teknologi Tour gæstede sidste år ti danske byer, hvor et tilsvarende antal TV-udsendelser blev produceret og vist på DR2, der handlede om alt fra solvarme, isolering og vindkraft til energileverandører.

Succesen gentages i år, hvor Grøn Teknologi Tour har sat sig for at gøre op med begrebet ’udkantsdanmark’.

Målet er at vise danskerne, at det rent faktisk netop er i de tyndt befolkede områder, at man ofte finder den største og mest højteknologiske udvikling – især inden for grøn teknologi.

Højteknologi fra det yderste Vestjylland
Hos Idealcombi har valgt at tage med på Grøn Teknologi Tour, hvor 16 virksomheder med hver sin stand skal sætte rammerne og danne grøn kulisse til de kommende tv-udsendelser.

Idealcombi er blevet inviteret til at deltage som et eksempel på en mellemstor og superhøjteknologisk virksomhed med hovedsæde og produktion i det yderste Vestjylland. Og da virksomhedens seneste produktlancering, energivinduet Futura+, er indbegrebet af grøn teknologi, er Idealcombi en oplagt deltager:

- Da Idealcombi allerede deltager aktivt i Go’ Energi-kampagnen, hvor det handler om at sprede budskabet om energibesparelser til både private og erhvervslivet, virker det som en naturlig forlængelse af dette også at deltage i Grøn Teknologi Tour, siger Claus Winter, direktør for salg og marketing, der glæder sig til at komme rundt i Danmark og vise sig frem.

Om Grøn Teknologi Tour
Torvene i de ti udvalgte byer skal danne ramme om et debat-program, der bliver optaget på stedet. Rundt om optagelserne bliver der anlagt flotte pagode-pavilloner, hvor de enkelte udstillere får mulighed for at tale med byens borgere og erhvervsliv om deres energirigtige produkter.

Der bliver opstillet et café-miljø rundt om optagelserne, og det er her muligt for alle at følge med i debatten, der skal gøre op med begrebet ’udkantsdanmark’. En TV-vært og et hold eksperter skal sammen diskutere og fremvise eksempler på de respektive kommuners kunnen inden for Grøn Teknologi.

Karavanen starter den 29. april i Hobro og slutter den 1. juli i Skive. Læs mere på www.gronteknologitour.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109