23948sdkhjf

Nordisk Plade Import udvider forretningen

Importøren af træbaserede pladematerialer har købt grossisten Danadeco A/S, der sammenlægges med NPI-selskabet ProLink.
Med NPI’s opkøb af Danadeco flyttes ProLinks aktiviteter fra Skanderborg til Hvidovre, hvor Danadeco bliver det fortsættende selskab.

Danadecos hidtidige direktør, Jørgen Jensen, kommer også til at stå i spidsen for det nye selskab, mens ProLink-direktør, Ole Gregersen, får ansvar for projekter og udvikling:

- I stedet for at køre to konstruktioner sideløbende var det nærliggende at forsøge at finde ud af noget sammen. Sammenlægningen sker for at udnytte mulighederne for at skabe synergi og effektivisering, forklarer Danadeco-direktør Jørgen Jensen, der har stået i spidsen for virksomheden siden opstarten i marts 2010.

Forventer sorte tal i år
Med indlemmelsen i NPI’s organisation udvider Danadeco sin medarbejderstab fra fem til syv ansatte. Udover Ole Gregersen er virksomheden blevet styrket med en ny sælger i Jylland, og Jørgen Jensen har store forventninger til muligheder, der nu opstår:

- NPI har opbygget en stærk forretning på blot ni år, og det kan vi lære noget af. Samtidig får vi mere ro til at udvikle virksomheden, fordi vi med Ole nu har en mand, der specifikt kan stå for de områder, som vi andre før har arbejdet med, når vi havde tid, forklarer Danadeco-direktøren, der sammen med sine medarbejdere kan se tilbage på et spændende første leveår:

- Jeg har ikke haft det så sjovt de sidste 10 år, som jeg har nu. Vi startede op stort set uden varer og er kommet meget langt indtil nu. Selvfølgelig skal du være klar på, at det første år eller to, der tjener du ingen penge, men vi har fået hul på bylden og forventer sorte tal i år – det tyder det i hvert fald på, siger han.

Jørgen Jensen har stor erfaring fra træindustrien, hvor det frem til 2007 blev til intet mindre end 31 år hos Junckers Industrier, herunder flere år som salgsdirektør. Herefter gik turen til Møller & Sørensen i Odense, hvor han var adm. direktør i tre år frem til 2010.

Om Danadeco og ProLink
Både Danadeco og ProLink er trævaregrossister og med sammenlægningen råder det nye selskab nu over et bredt sammensat sortiment, der omfatter alt lige fra trægulve og indvendige døre til imprægneret træ og redskabsskure.

Danadeco er agent for Boen-trægulve samt importør af TimberTop trægulve og Kaindl laminatgulve. Sortimentet består desuden af indvendige døre, udhusdøre, legehuse, redskabsskure, terrassebrædder i hårdttræ, vinduer, gulvpap, træbeskyttelse og sphagnum.

ProLink er grossist indenfor imprægneret træ, brændselsprodukter samt et nyudviklet koncept indenfor hegn og udeprodukter. Størstedelen af sortimentet videreføres i det fortsættende selskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094