23948sdkhjf

Sportshaller udvides for 27 mio. kroner

Et bevægelseshus med en stribe nye faciliteter er på vej ved Vissenbjerghallerne. Projektet er tegnet af Keinicke & Overgaard og Poulsen & Partnere.
Idrætshaller er ikke kun et sted, hvor man går hen for at være aktiv. Det er også stedet, hvor man mødes med børn og forældre, venner, familie og naboer uden for træningstid.

Udvidelsen af Vissenbjerghallerne tager sigte på dette og skaber – udover en række nye faciliteter til bl.a. gymnastik, dans og fitness – også plads til leg, ophold og afslapning.

Projektet er udarbejdet af Keinicke & Overgaard Arkitekter i samarbejde med Poulsen & Partnere Arkitekter og koster i alt 27 mio. kroner at føre ud i livet. Den erhvervsdrivende fond Vissenbjerghallerne og Assens Kommune betaler hver 10 mio. kroner, mens Lokale- og Anlægsfonden bidrager med 3 mio. kroner.

Fleksibilitet i centrum
Et af de nye steder at mødes i hallen bliver "dagligstuen", hvor brugerne kan slappe af i sofaer og bløde stole. Dertil kommer bl.a. café samt to loungeområder i hver side af byggeriet.

Hovedformålet med udvidelsen er dog stadig at skabe rum til nye aktiviteter for områdets indbyggere, og for at få mest muligt ud af pladsen er tilbygningen meget fleksibelt indrettet med foldevægge og porte, der kan åbne og adskille alle de nye rum alt efter aktiviteter og behov:

- Vi har hele tiden vidst, at vi ikke ville have en traditionel idrætshal, men et projekt med fokus lagt på gymnastikken, opdeling i mindre rum, møderum, sammenhæng til både eksisterende haller og udeaktiveteter og det hele bygget i samme plan som nuværende haller. Skal jeg et enkelt ord bruges må det være fleksibilitet, siger Preben Rasmussen, formand for Vissenbjerghallerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094