23948sdkhjf

Kongeskrænten - Når boligbebyggelse og omgivelser flyder sammen

Kongeskrænten ligger i et grønt og frodigt område af Smørum, hvor mark, diger og gravhøje danner rammerne for et ambitiøst bolig-projekt udbudt af Egedal Kommu-ne. Formålet er, at integrere energi- og miljørigtige to-plansboliger i det naturskønne landskab for på den måde at skabe en grøn boligoase på alle parametre. Opførelsen af de 66 boliger blev påbegyndt i 2017 og afleveres i to etaper – hhv. medio 2018 og primo 2019.

Fra bar mark til bæredygtig boligoase

KONstruct er et fremadstormende ejendomsselskab, som primært beskæftiger sig med ejendomsudvikling i og omkring København og Aarhus. Kongeskrænten er på mange måder et mønstereksempel på KONstructs ambition om at udvikle ejendomme med fokus på økonomisk bæredygtighed og en blivende arkitektonisk værdi, som bidrager til samfundets udvikling. En ambition, som kræver involvering helt fra start.
– Vi tager det lange seje træk med udarbejdelse af ny lokalplan og definerer projektet fra bar mark frem til, at nøglerne afleveres til glade købere. Det er den måde, vi arbejder på, forklarer Ole Vistisen, CEO og founding partner i KONstruct. 

Læs meget mere omkring projektet og tendenser i byggebranchen generelt, samt deltag i debatten på vores LinkedIn Gruppe: Byggemomentum

Totalentreprise i trykke hænder

Q-Construction A/S er en moderne entreprenør, der arbejder ud fra skræddersyede samarbejdsmodeller med fokus på kvalitet, kommunikation og åben økonomi. 

Rene linjer fra start
Som totalentreprenør på Kongeskrænten har Q-Construction haft et tæt samarbejde med KONstruct helt fra projektets spæde start. Ifølge Morten Rankenberg, der er adm. direktør, CEO og partner i Q-Construction, er tidlig involvering og åbenhed nøglen til succes i boligprojekter som disse.
- Vi har en flad organisation, er hurtige beslutningstagere og spiller med åbne kort fra starten. På den måde mener jeg, at vi adskiller os fra mange andre entreprenørfirmaer.

Læs meget mere omkring projektet og tendenser i byggebranchen generelt, samt deltag i debatten på vores LinkedIn Gruppe: Byggemomentum

En helstøbt murerentreprise

CPMG Construct er en kva-litetsbevidst og fleksibel entreprenørvirksomhed, som står for murerentreprisen på Kongeskrænten. En entreprise som omfatter skalmuren på boligerne, gulv- og badeværelseklinker samt støbning af undergulve.

Opgave med mange facetter CPMG Construct opdagede hurtigt et stort potentiale i byggesagen og valgte derfor at tilknytte egne specialister, som kunne bistå Q-Construction med rådgivning omkring måder, hvorpå projektet kunne optimeres ud fra et murerperspektiv.
– I fællesskab fandt vi frem til flere områder, hvor det var muligt at opnå besparelser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Blandt andet et ophængt murværk, som viste sig at være overflødigt, forklarer adm. direktør Christian Petersen og pointerer:
- Det er en helstøbt opgave, der passede godt til vores setup. Vi laver helst opgaver med mange facetter, så vi har mulighed for at allokere en byggeleder. Det kunne Kongeskrænten godt bære, konstaterer han.

Læs meget mere omkring projektet og tendenser i byggebranchen generelt, samt deltag i debatten på vores LinkedIn Gruppe: Byggemomentum

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078