23948sdkhjf

Entreprenør idømt bøde og fængselsstraf

Retten i Nykøbing Falster har afgjort en sag om omfattende skatte- og momssnyd. Dommen lyder på seks måneders ubetinget fængsel og en bøde på 600.000 kroner.
Entreprenøren, der er fra Sydsjælland, har allerede fået pålagt en bøde på 100.000 kroner for at beskæftige illegal arbejdskraft, og han kan nu se frem til et krav på mere end 1,6 mio. kroner, oplyser Skats afdeling i Midt- og Sydsjælland.

Sagen tog sin begyndelse i foråret 2008, hvor Skat modtog en anmeldelse fra en lokal fagforeningsmand om et byggeri, hvor der bl.a. arbejdede ti bygningsarbejdere fra lande udenfor EU.

Næste dag tog Skat sammen med politiet på uanmeldt besøg på adressen, hvor de med selvsyn kunne konstatere, at der var gang i et større renoveringsarbejde:

- Ud fra vores kendskab til virksomhedens officielle økonomi, virkede al den aktivitet noget voldsom, så vi bad politiet om at ransage virksomhedens adresse. Da vi fik set nærmere på regnskabsmaterialet, opdagede vi at entreprenøren gennem et par år har undladt at opgive en betydelig del af sin omsætning til Skat, fortæller specialkonsulent Anita Tengbjerg fra Skat i Midt- og Sydsjælland, som har stået for sagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078