23948sdkhjf

Ny etape skydes i gang på Havneøen

Kirk Kapital og NRE Denmark udvider samarbejdet med flere boliger i Vejle

Havneøen i Vejle er først og fremmest kendt for Kirk Kapitals nye kunstneriske domicil, Fjordenhus, som stod færdigt denne sommer.

Men det godt 2,5 hektar store areal i havnebassinet kommer også til at rumme et større antal lejligheder i luksusklassen. De første fire af i alt ni tårne er allerede opført, og nu igangsættes byggeriet af yderligere to.

Kirk Kapital, der ejer Havneøen, har indgået aftale om byggeriet af etape 2 med NRE Denmark, som også var totalentreprenør på etape 1. Bygherre bliver et joint venture-selskab, som begge er part i.

- Havneøen er et utroligt spændende projekt, og vi ser det som et projekt, der vil være med til at sætte målestokken for fremtidens udvikling af bynære havnearealer. Vi er glade for tilliden, som Kirk endnu engang har vist os – og vi ser frem til samarbejdet, nu både i rollen som en af bygherrerne og som totalentreprenør, siger adm. direktør Jacob Eiskjær Olesen fra NRE Denmark.

Mens Fjordenhus er tegnet af Olafur Eliasson, er det Arkitema, der står bag de ni boligtårne, som kommer til at danne en ny byfront mod fjorden.

Etape to omfatter et samlet etageareal på 4.515 kvadratmeter og består af 48 ejerlejligheder i størrelser fra 58 til 153 kvadratmeter. Som det var tilfældet med etape 1, opføres byggeriet i tegl med forskellige facadeudtryk for hvert hus.

- Vi glæder os over nu at kunne tage hul på næste fase af projektet. Særligt glæder vi os over, at de næste to tårne får samme udtryk og samme høje kvalitetsniveau som de første fire tårne på Havneøen, siger adm. direktør Kim Gulstad fra Kirk Kapital.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111