23948sdkhjf

Fem teams skal udvikle ”Fremtidens multibaner”

Interessen for Lokale- og Anlægsfondens projekt om at udvikle fremtidens multibaner har været stor. Nu er der sat navn på de aktører, der går videre til næste fase.
Lokale- og Anlægsfonden inviterede i februar arkitekter, designere og producenter til at deltage i en proces med henblik på at udvikle fremtidens multibaner.

Der viste sig at være stor interesse i at medvirke, og Fonden modtog 23 ansøgninger om at deltage i næste skridt af udviklingsprocessen.

Fem teams er nu blevet udvalgt til at gå videre med udviklingsprocessen – bl.a. på baggrund af ansøgningernes innovative kvalitet og mulighederne for at realisere forslagene.

De fem udvalgte team er:
• Witraz Arkitekter + landskab, Primus Arkitekter og Legepladsfirmaet Noles
• Mutopia Arkitekter, Sportsconnect og Lars Laj
• Peter Holst Arkitektur & Landskab, Virklund Sport og Tukan Design
• Sweco Architects og Veksø
• OP Architecture, NL Architects, Bolidt og Desso

Et alsidigt samlingssted
Den videre udviklingsproces løber fra den 27. april til den 15. juni og indeholder fire workshops, hvor alle teams deltager sammen med Lokale- og Anlægsfonden og eventuelle eksterne ressourcepersoner. Imellem de planlagte workshops arbejder de valgte teams selvstændigt med opgaven.

Det er Lokale- og Anlægsfondens vision, at fremtidens multibane skal kunne give et lokalområde et æstetisk løft og være et sted, der udtrykker liv og tiltrækker både den aktive, den der bare vil hænge ud og den forbipasserende.

Fremtidens multibane skal således fungere som et alsidigt samlingssted af høj kvalitet, der året rundt kan skabe rammen om et aktiverende og forenende fællesskab primært for børn og unge i et lokalområde. Forslagene til fremtidens multibaner skal kunne etableres for maks. 800.000 kroner inkl. moms.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093