23948sdkhjf

Kvik øger indtjeningen

I regnskabet for 2010 kan køkkenkoncernen fremvise et resultat før skat på næsten 70 mio. kroner. Det er en fremgang på 10 mio. i forhold til året før.
I regnskabsåret 2010 nåede Kvik A/S en omsætning på knap 858 mio. kroner mod 727 mio. kroner året før.

Trods de generelt magre år i branchen steg resultatet samtidig med 10 mio. til ca. 69 mio. kroner før skat, og det er man naturligvis meget tilfredse med hos køkkenproducenten fra Vildbjerg:

- Det er meget tilfredsstillende for os, at vi er i stand til at præstere en stor fremgang på omsætningen og et rigtig godt resultat. Men det fortæller mig også, at vi har et godt produkt og et stærkt brand, der formår at klare sig rigtig godt i et marked, der i de sidste par år nærmest har oplevet recessionslignende tilstande, siger adm. direktør Carsten B. Andersen.

Færre butikker på egne hænder
I kølvandet på finanskrisen måtte Kvik overtage flere butikker fra nødlidende franchisetagere. Ved udgangen af 2009 havde virksomheden 25 butikker på egne hænder, og det har været en stor hæmsko for væksten:

- Vi har derfor sat endnu større fokus på den del af forretningen, der arbejder med at sælge butikker til nye franchisetagere. Da vi nåede slutningen af 2010, var antallet af Kvik-ejede butikker således faldet til 18, og i talende stund er tallet nede på 16, forklarer Carsten B. Andersen, der ser positivt på mulighederne i det nye regnskabsår:

- Markedet er helt sikkert ved at vågne op til dåd, og vi kan se på besøgstallene i butikkerne, at der er masser af kunder ude for at handle køkken, bad eller garderobe. Opgaven for os bliver at fastholde momentum og arbejde videre ud af den positive vej, vi kører på nu. Og jeg er overbevist om, at vi også i 2011 kan levere et rigtig flot resultat, slutter han.

Kvik har hovedsæde i Vildbjerg og er ejet af den svenske Ballingslöv-koncern. Der er p.t. 122 Kvik-butikker fordelt i landene Finland, Sverige, Norge, Danmark, Færøerne, Holland, Belgien, Spanien og Thailand.

Læs mere om: Kvik
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113