23948sdkhjf

Fynsk entreprenør på opkøb i Sønderborg

Hansson & Knudsen A/S har overtaget 60 % af aktierne i entreprenørselskabet Johan C. Nielsen A/S, der tidligere havde Davidsen Partnere som hovedaktionær.
Johan C. Nielsen har ligget delvist underdrejet siden konkursen i Davidsen Partnere, men nu har selskabet præsenteret Hansson & Knudsen som ny hovedaktionær. Det oplyser Licitationen.

Hos Johan C. Nielsen, der beskæftiger ca. 50 medarbejdere, fortsætter den hidtidige direktør Kjeld Senger og projektchef Christian Bak som medejere.

Aktuel ordrebeholdning overstiger 2010-omsætning
Med købet fortsætter Hansson & Knudsen den ekspansionskurs, som tidligere har medført delvise opkøb af de fynske virksomheder PH-Byg og Håndværkergården, og adm. direktør Povl Christensen ser positivt på mulighederne i den kommende tid:

- Vores ordrebeholdning netop nu er større end den samlede omsætning sidste år, så vi kommer noget højere op i år, siger han til Licitationen.

Blandt firmaets aktuelle projekter er et kombineret erhvervs- og boligbyggeri på 5.000 m² i Odense og 115 boliger for boligforeningen OAB. Med overtagelsen af Johan C. Nielsen udvider Hansson & Knudsen ifølge Licitationen sin ordrebeholdning med ca. 100 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109