23948sdkhjf

Byggeri til 110 millioner: Aars får et nyt svømmecenter

Et nyt svømmecenter i Aars er nu tættere på en realisering efter vedtagelse af næste års budget i Vesthimmerlands Kommune.

Byrådet i Vesthimmerlands Kommune har afsat 2 mio. kr. til projektering af svømmecenteret i 2019. Projektet vil blive videreført under Kultur- og Fritidsudvalget i et bredt samarbejde mellem kommunens forvaltninger og projektets interessenter.

- Der er ingen tvivl om, at et svømmecenter bliver et fantastisk aktiv for de vesthimmerlandske borgere, turister og svømmere fra nær og fjern. Samtidig står vi også overfor en af de største anlægsinvesteringer i Vesthimmerlands Kommunes historie, og derfor er vi nødt til at tænke os rigtig godt om, inden vi går i gang med at bygge nyt, siger borgmester Per Bach Laursen i en pressemeddelelse.

Med byrådets beslutning er der opbakning til at opføre et svømmecenter indenfor en anlægsramme på 110 mio. kroner. Heraf er 20 mio. kroner medfinansiering, hvor Fonden for Sparekassen Himmerland allerede har givet tilsagn om 13 mio. kroner.

Det nye svømmecenter vil blive opført i det nye Aars Vest ved Løgstørvej med visuel kontakt til den nyligt opførte børnehave, Lille Madsens Hus. Der er endnu ikke taget stilling til, hvilke aktiviteter og funktioner, svømmecentret skal at indeholde. Dette fastlægges i den kommende periode i dialog med svømmecentrets brugere.

- Med beslutningen om den økonomiske ramme for et nyt svømmecenter kan vi for alvor starte projektet om realiseringen af svømmecentret op. Her vil blandt andet ske inddragelse af brugere til det kommende center, således at alle nødvendige hensyn kan tages og at flest mulige behov for de fremtidige brugere bliver tilgodeset. Samtidig sikrer vi, at den nødvendige økonomiske ramme for projektet kommer endeligt på plads, siger Asger Andersen, der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141