23948sdkhjf

Eksklusivt Aarhus-byggeri vælger nordjysk

Idealcombi har ramt plet med særlig skydedør

1.200 elementer fra vindues- og dørproducenten Idealcombi bliver den kommende tid fragtet fra hovedsædet i Thy til det store byggeprojekt Ship på Aarhus Ø. 

Idealcombi kom nemlig gennem nåleøjet, da flere andre leverandører måtte give op grundet særlige krav til skydedørene i byggeriet. 

Kravet kom fra arkitekterne på projektet, Arkitema, der havde et ønske om en særlig højde på de 391 skydedørselementer, der skal bruges til projektet.

De krav formåede Idealcombis skydedør at leve op til, og samtidig opfylder skydedøren bygherre Olav de Lindes krav til kvalitet, design og varig stabilitet.

Ordren er samtidig Idealcombis største ordre på den nye skydedør med lavt bundtrin, som virksomheden lancerede tidligere på året. Skydedørene udgør en tredjedel af den samlede leverance.

En smal serie
Skydedøre og terrassedøre, der bruges til byggeriet, er fra Idealcombis smalle serier Futura og Futura+i. Samtidig er vinduerne til byggeriet specielt udviklede med glas-til-glashjørner i den samme smalle profil som Futura-serierne. 

Det store Ship-byggeri bliver opført med et samlet etageareal på små 25.000 m2 som er omfattet af 202 eksklusive lejligheder og en tilhørende erhvervsdel.

Byggeriet er allerede i fuld gang og de kommende lejligheder i Ship-byggeriet ventes klar til indflytning i 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093