23948sdkhjf

Hobro-firma skal bygge 28.000 m2 ved Fredericia

OPDATERET

Pensionsselskabet PFA og Havneselskabet ADP er gået sammen i et joint venture, som nu opfører og finansierer et nyt 28.000 m2 stort logistikcenter i Taulov Dryport. Byggesummen er på 125,5 millioner kroner.

Entreprenør på projektet er DS Flexhal, mens Niras er rådgiver på opgaven i samarbejde med arkitektfirmaet AK83, oplyser ADPs administrerende direktør, Nils Skeby, til Building Supply.

Centret forventes klar i 2020, og lejeren er på plads. Det bliver grovvareselskabet DLG, som samler sine lager- og distributionsaktiviteter i det nyt logistikcenter blot fem km fra Fredericia. Der tog selskabet så sent som sidste uge første spadestik til sit nye kommende hovedkontor.

- Vi har længe villet samle vores distribution af sække- og pallevarer til vores landmandskunder centralt i Danmark, da vi i dag er spredt ud over mange forskellige lokationer, siger Vagn Hundebøll, vicekoncerndirektør i DLG.

Nyeste element i milliardinvestering
Det nye logistikcenter bliver på i alt 28.000 m2 og kommer til at indeholde flere lagerhaller til at opbevare og distribuere tørvarer, herunder en silo med tilhørende lager til opsækning af produkter.

Byggeriet begynder forventeligt i løbet af efteråret 2018 og forventes at blive taget i brug i foråret af 2020.

PFA og ADP indgik i 2017 et joint-venture, Taulov Dry Port. Her vil de i fællesskab over de næste 10 år samlet set vil investere 1,5-2,0 milliarder kroner i at udvikle området kaldet Taulov Dry Port, som bliver Danmarks multimodale transport- og logistikcenter. DLG og Uniscrap er de første kunder, der flytter ind.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11