23948sdkhjf

Sustainable Build jagter det gode indeliv

Til april får 8-10 af byggeriets innovatører en unik chance for at sætte turbo på produktudviklingen, når ledende aktører på tværs af den danske byggebranche mødes til Sustainable Build’s Accelerator Forum i Blox-bygningen i København.

Sustainable Build, der har til formål at fremme bæredygtighed i byggeriet, er klar med en åben invitation til iværksættere og virksomheder i ind- og udland.

Målet er at indsamle bud på løsninger, der kan fremme ’Det Gode Indeliv’, og de, der kommer igennem nåleøjet, vil få hjælp til blandt andet forretningsudvikling og skalering fra et netværk, der tilsammen repræsenterer en meget stor del af det, der bliver produceret, bygget og renoveret i Danmark.

- Det er en slags masterclass i, hvordan man bliver markedsklar, forklarede partner Signe Kongebro fra Henning Larsen Architects, da årets udfordring blev præsenteret torsdag på Building Green i København.

Værktøjskassen er tom Det er tredje gang, at Sustainable Build afholder sin ’challenge’. Første gang var fokus på bæredygtige materialer, mens det sidste år handlede om recycling og upcycling.

I år er fokus dermed flyttet fra materialerne og over på de mennesker, der arbejder, underviser og lever i bygningerne. Det er der ifølge Signe Kongebro en rigtig god grund til:

- Vi mangler nogle metoder til, hvordan man måler på kvaliteten af indeklimaet. Værktøjskassen er simpelthen tom, når det kommer til metoder for, hvordan vi sammentænker de målte og oplevede effekter af indendørslivet. Jeg tror, at vi i højere grad skal inddrage de mennesker, der skal bruge bygningerne og genopfinde de løsninger, vi har i dag, siger hun.

Der er åbent for ansøgninger indtil 1. februar 2019. Herefter bliver de bedste idéer udvalgt til Sustainable Build’s Accelerator Forum, der afholdes i dagene 9.-12. april.

Artiklen er en del af temaet Building Green København 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093