23948sdkhjf

Elsker du beton?

Foto-konkurrencen #jegelskerbeton stiller igen skarp på betonarkitektur og beton som bæredygtigt materiale

Vis din vinkel på æstetisk betonarkitektur og vind 5.000 kroner. Det er præmissen for instagram foto-konkurrencen #jegelskerbeton, som Dansk Beton i Dansk Byggeri står bag. 

Fotokonkurrencen, hvor beton- og arkitekturelskere kunne poste deres fotos, blev afviklet for første gang sidste år. 884 fotos var med i konkurrencen. Der blev kåret fem vindere, hvoriblandt der var en enkelt professionel fotograf og arkitekt, mens de øvrige fire var glade amatører med et blødt punkt for beton og fotografi. 

Den store interesse har givet Dansk Beton blod på tanden, og derfor afvikler man igen i år fotokonkurrencen #jegelskerbeton på Instagram. 
Med konkurrencen sættes der fokus på betonarkitektur og de mange muligheder, som materialet tilbyder. Derudover er #jegelskerbeton startskuddet til Bæredygtig Beton Prisen.  

Penge og hæder
Alle kan deltage i konkurrencen ved at følge Dansk Beton på Instagram og poste et foto med #jegelskerbeton. Formålet er, at deltagerne med deres fotos kan vise, hvordan de oplever betons æstetik i hverdagen. 

Der udpeges en vinder af konkurrencen samt en anden og tredje plads, som alle får deres foto udstillet i Dansk Byggeris vinduer på Nørreport samt på Dansk Betons medier. Desuden er pengepræmier på højkant. Vinderen får 5.000 kroner, der er 3.000 kroner til anden pladsen, mens tredjepladsen vinder 1.000 kroner.

Konkurrencen skydes i gang mandag den 5. november 2018 og løber frem til onsdag den 5. december 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095