23948sdkhjf

Tømmerhandel styrker ledelsen

Michael Arent, tidligere salgsdirektør i Walter Jessen A/S og Optimera, tiltræder som kommerciel direktør hos københavnske Øbro Træ A/S.
Med virkning fra den 1. maj overtager Michael Arent ansvaret for den kommercielle markedsudvikling hos Øbro Træ.

Virksomheden, der har rødder tilbage til 1940, skiftede tidligere på året ejer, og i den forbindelse trådte den tidligere DLH-chef, Uwe Plugge, til som ny direktør. Han glæder sig over nyansættelsen og har store forventninger til det kommende samarbejde:

- Michael Arent har næsten 40 års erfaring i salg og markedsbearbejdning samt grundlæggende faglig erfaring. Han og jeg har haft et fantastisk godt samarbejde i mange år, så er det meget tilfredsstillende, at vi nu har Michael med på holdet, siger Uwe Plugge.

Blandt de bedste på simple nøgleområder
Michael Arent er i sin nye funktion meget opmærksom på, at moderne virksomhedsdrift i trælastbranchen ikke er nogen ’raketvidenskab’:

- Kompetente købmænd, der kan etablere den professionelle håndværkers egen indkøbsforening med de rigtige varer, til den rigtige pris og leveret på det aftalte tidspunkt på det rigtige sted. Det er de simple nøgleområder, hvor Øbro Træ skal være blandt de absolut bedste, lyder opskriften på succes fra den nye kommercielle direktør.

Udover Michael Arent har Øbro Træ også ansat Lars Thomsen i en ledende stilling med ansvar for udvikling af nye salgskoncepter til engrosmarkedet. Lars Thomsen er tidligere salgschef i Walter Jessen A/S og Optimera og tiltrådte den 1. marts 2011.

Øbro Træ består af et lokalt udsalgssted centralt på Østerbro samt en ny moderne tømmerhandel i Nordhavnen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095