23948sdkhjf

Tilfredsstillende 2010 hos Adserballe & Knudsen

Entreprenøren formåede at fastholde omsætningen og kan nu se frem mod sin hidtil største enkeltopgave; aptering af 62 nye boliger på Islands Brygge i København.
Et overskud på 2 mio. kroner efter skat blev det synlige resultat af anstrengelserne hos Adserballe & Knudsen A/S i 2010, der igen blev et hårdt år med pres på marginalerne.

Omsætningen oplyses ikke, men lå stort set på samme niveau som i 2009. 2010-overskuddet er 25 % lavere end året før, men hos Adserballe & Knudsen er man alligevel godt tilfreds med resultatet:

- Vi har fastholdt omsætningen i det meget hårde marked i 2010 og har næsten kunne holde vores bundlinje. Det er absolut tilfredsstillende, siger adm. direktør Karsten Hjarsø, der står i spidsen for 140 ansatte.

Stor opgave for JM Danmark
Blandt opgaverne i 2010 var en stor byfornyelse og renovering af AB Heimdalsborg, renovering af tag og tagkonstruktion på Vestre Fængsel, indvendig og udvendig renovering af det fredede Arbejdermuseet samt et stort altanprojekt for Helsingør Boligselskab Sundparken.

2011 tegner indtil videre også tilfredsstillende for Adserballe & Knudsen. Der er fortsat mange om budene, og priserne er stadig under pres, men ifølge Karsten Hjarsø står Farum-virksomheden styrket i konkurrencen i kraft af sin alsidighed i service- og håndværksaktiviteterne:

- Vi har vundet nogle store ordrer på nybyggeri, som viser en god styrke i markedet. Om en måned starter vi op på vores hidtil største enkeltopgave, nemlig den indvendige og udvendige aptering af 62 nye boliger på Islands Brygge for JM Danmark, hvor vi har alle fag i arbejde, fortæller han og fortsætter:

- Vores styrke med at kunne løse de ofte komplekse byggeopgaver med en stor egenproduktion og med egne folk inden for murer-, tømrer-, VVS- og blikarbejde og styre projektet effektivt giver en klar konkurrencemæssig fordel for os og for kunderne.

Samtidig oplever virksomheden vækst inden for vedligehold og renovering af bygninger, hvor man har en del faste kunder blandt boligselskaber, pensionskasser, offentlige institutioner og private virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109