23948sdkhjf

Silkeborg-udvikler rykker ind i Kolding

Nyt boligprojekt kan blive startskuddet til flere

I løbet af 2019 igangsættes et nyt projekt med 75 lejligheder ved Hviidsminde i Koldings nordlige bydel.

Birch Ejendomme fra Silkeborg står bag planerne i samarbejde med Årstiderne Arkitekter.

Byggeriet er L-formet og ’trappes’ i begge ender op til fem etager. I alt 6.700 kvadratmeter skal der bygges, og der bliver udgang til terrasser, tagterrasser og altaner fra hovedparten af boligerne.

- Det er et særdeles positivt tegn for Kolding, at investorer udefra ser så stort potentiale i byen. Så kan vi kombinere kommunens behov for flere boliger og virksomhedernes fornuft i at kunne investere i Koldings udvikling, siger Jørn Pedersen, borgmester i Kolding Kommune.

Birch Ejendomme har overtaget den såkaldte Hviidsmindegrund efter Nissen Group fra Middelfart, som i foråret besluttede at droppe sin plan om at bygge boliger på grunden.

Hos Birch Ejendomme glæder projektansvarlig Johannes von Siebenthal sig over et meget konstruktivt samarbejde med Kolding Kommune, som betyder, at projektudvikleren blot to måneder efter det første møde står med et færdigt dispositionsforslag.

- Det betyder, at bestyrelsen hos Birch Ejendomme tør satse på Kolding som strategisk vigtig udviklingsområde. Og vi har andre projekter i Kolding i pipeline i den nærmeste fremtid, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125