23948sdkhjf

Arbejdsmiljøpris til Vildbjerg-fabrik

En målrettet investering i både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø kaster nu en arbejdsmiljøpris af sig for Maskinfabrikken PcP, der bl.a. producerer trin og perforerede plader.
A/S Maskinfabrikken PcP modtager i dag Arbejdsmiljøprisen 2011 fra 3F Midtjylland.

Tildelingen – der falder på Den Internationale Arbejdsmiljødag – sker på baggrund af en indstilling fra ansatte, medlemmer af 3F og det kendskab, som 3F-afdelingens arbejdsmiljøudvalg har til virksomheden gennem de valgte arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsfolk.

Konkret har man noteret, at der de senere år blandt andet er arbejdet med sygefravær, ulykkesforebyggelse og det psykiske arbejdsmiljø, så der er sket en tydelig forbedring på disse områder.

Pris et skulderklap
Virksomheden – der har base i Vildbjerg – erklærer sig stolt over anerkendelsen, der også skyldes vilje til udvikling af og investering i både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø.

- Arbejdsmiljøorganisationen har sammen med den øvrige medarbejderstab medvirket til, at der er blevet skabt en god sikkerhedskultur, hvor den enkelte vurderer de forskellige risici i tilrettelæggelse og udførelse af arbejdet og har forståelse for overholdelse af de interne sikkerhedsregler, siger sikkerhedsleder Freddy Dencker.

Han opfatter prisen som et godt skulderklap, der kan bruges som inspiration for det videre arbejde med udvikling af et godt arbejdsmiljø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.254