23948sdkhjf

Aabyhøj-plejecenter skal ombygges for 66 mio. kroner

Sammen med Skala Arkitekter har Aarhus Kommune netop udbudt et større byggeprojekt i Aabyhøj. Her skal Lokalcenter Toftegaarden bl.a. udvides med 52 nye boliger.
Toftegaarden rummer i dag 49 utidssvarende plejehjemsboliger og vil efter ombygningen fremstå som et moderne plejehjem med 94 boliger.

Projektet omfatter en renovering af det eksisterende lokalcenter med nye vinduer, nyt tag, nye gulve, nye lofter og nye installationer. Derudover ombygges syv af de eksisterende boliger til nye administrationsafsnit.

Den nye bebyggelse omfatter et aktivitetsrum på 145 m² samt boligareal på i alt 4.755 m². Byggeriet udføres i lavenergiklasse 2015, og under boligafsnittet indrettes kælder med depoter og teknikrum.

Om- og tilbygningen omfatter følgende arealer:
• Eksisterende boliger der nedbrydes: Ca. 2.403 m².
• Eksisterende lokalcenter med kælder der ombygges: Ca. 1.277 m².
• Nye boligfløje i to etager samt delvis kælder: Ca. 4.755 m².
• Aktivitetsrum tilbygget til lokalcenter: Ca. 145 m².

Projektet er budgetteret til 66 mio. kroner ex. moms, og det samlede fremtidige etageareal vil i alt udgøre ca. 6.177 m² inkl. kælder.

Aarhus Kommune har valgt at udbyde byggeriet i ni fagentrepriser; råhus, tømrer, maler, gulv, VVS, sprinkler, el, elevator og skraldesugning. Det er planen at prækvalificere 7-9 firmaer til hver af de ni entrepriser, der alle tildeles efter kriteriet laveste pris. Fristen for at komme i betragtning er den 6. juni 2011.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094