23948sdkhjf

"Det kunne ikke blive meget bedre"

Et salg til Inwido var den helt rette løsning, siger Bjarne Haulrik, der i sidste uge solgte sin virksomhed, Pro Tec, til den svenske vindueskoncern.
Vinduesproducenten Pro Tec offentliggjorde i sidste uge , at man var nået til enighed med svenske Inwido om betingelserne for et salg.

Dagbladet Børsen skriver mandag, at Pro Tec stod foran et udfordrende generationsskifte, og bl.a. derfor var tilbuddet fra Inwido for godt at sige nej til:

- Nogle gange får man et tilbud, hvor man tænker, det nok ikke kan blive meget bedre. Vi stod med et generationsskifte, som vi skulle have gennemført, og det var en udfordring, så et salg til Inwido var den helt rette løsning, siger den nu forhenværende indehaver, Bjarne Haulrik, til avisen.

Gør Inwido Denmark komplet
Bjarne Haulrik overlod for ca. et år siden overlod den daglige ledelse til sine to sønner, Nikolaj og Joakim, og familien fortsætter også sin daglige gang i virksomheden efter salget.

Bjarne Haulrik kommer til at stå i spidsen for udviklingsaktivterne hos Pro Tec, der med salget til Inwido bliver søsterselskab til blandt andre Storke, Outline, Frovin og KPK:

- Inwido har flere danske vinduesproducenter i stald, men de har ikke nogen som Pro Tec, siger Bjarne Haulrik, og det er adm. direktør Mads Storgaard Mehlsen fra Inwido Danmark enig i:

- Pro Tec fylder vores produktprogram ud og gør Inwido Denmark komplet, siger direktøren, der ser lyst på mulighederne i kølvandet på sin nye investering:

- Vi ser lidt mere bevægelse i byggeriet og forventer i indeværende år en organisk vækst på 10 %. Købet af Pro Tec Vinduer tilfører en yderligere vækst, vurderer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109